top of page
  • Writer's pictureBulgarianFestAssociation

Специализираното изложение JazzAhead! ще се проведе от 23 до 26 април 2020 в Бремен, Германия

Джаз форумът е най-големият в Европа и един от най-престижните в света не само със своята търговска и конферентна програма, но и с интересната си showcase част, за която кандидатстват музиканти от цял свят.

Jazzahead събира всички професионалисти и културни оператори в областта на джаза на едно място. Showcase фестивалът дава изключителната възможност на участващите музиканти да свирят на живо пред професионална аудитория от програматори и директори на фестивали и клубове из цял свят, агенти, мениджъри и продуценти, което има за цел да доведе до директен интерес и предложения за участия.


Showcase събитията представляват 30 до 45-минутни концерти, които са неделима част от търговското изложение и освен за участниците във форума са отворени и за широката публика на изложението. Провежда се в четири категории (European, Overseas, German и Partner country) като дава възможност  на 16 европейски музикални проекти да бъдат селектирани за участие.


Самото участие в селекцията на този изключителен форум е ценна възможност за българските професионални музиканти да представят работата си директно на вниманието на водещите мениджъри на престижните европейски фестивали, на които искаме да звучи все повече наша качествена музика.


Допълнителна информация ще откриете точно тук.



***


Материалът е съставен на база на информация от уебсайта на Българската Музикална Асоциация (БМА).

bottom of page