top of page

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

Включи се

Нашият екип вярва, че добрите примери е хубаво да бъдат разказвани, че гласът на новите лидери се нуждае от своята трибуна, че споделянето на нови знания и ресурси може да доведе до устойчива промяна в сектор култура. Затова се стремим да създаваме условия за вдъхновяваща среща на културните оператори с широк кръг експерти от различни социални сфери.

Нека работим заедно за Промяната

Тук има няколко начина, по които може да ни подкрепиш:

donate
Стани стажант

Подай още днес своето CV и кратко мотивационно писмо на office@bfa.bg и ние ще се свържем с теб, за да изработим гъвкав работен план според твоите нужди и умения.

Стани дарител

Направи своето дарение днес на банкова сметка - IBAN: BG37 FINV 9150 1215 6701 96,

BIC: FINVBGSF и ние ще ти издадем сертификат, с който може да  получиш приспадане от годишните си данъци. Няма минимални или максимални суми, за нас всеки лев е от значение и ти гарантираме, че ще бъде използван само и единствено за развитието на културата и изкуствата в страната.

Стани наш член

Потърси ни още днес на моб. тел. 00 359 887 54 47 52 или електронен адрес office@bfa.bg и заедно ще обсъдим подходящия тип членство за теб и и твоята организация, както и ще те запознаем подробно с лесната и удобна процедура за кандидатсване.

bottom of page