top of page
  • Writer's pictureBulgarianFestAssociation

Български филми в Челопеч на София Филм Фест

За четвърта поредна година в Челопеч ще бъдат прожектирани стойностни филми в рамките на пътуващия София Филм Фест.

Всяка неделя вечер през месец август - 4, 11, 18 и 25 август - български филм ще бъде прожектиран в Челопеч. Истинско удоволствие е за екипа на "София Филм Фест“ да представя най-доброто и важно българско кино от последните години.

За поредна година жителите и гостите на града могат да бъдат сигурни, че всяка неделя вечер през летния месец ще има кино в парк "Корминеш" със специално подбрани филмови творби!

Входът е свободен!


Първият филм от програмата ще бъде един от най-харесваните и критически високо оценени нови български филми - "Снимка с Юки" - на 4 август от 21:00 ч. Това е и дебютът на режисьора Лъчезар Аврамов.

На 11 август в 21:00 ч. ще може да гледате филма на режисьора Людмил Тодоров "Миграцията на паламуда", а на 18 август, също от 21:00 ч. - пропътувалия множество държави и фестивали по цял свят "Посоки" на Стефан Командарев.

В програмата на "София Филм Фест в Челопеч” за 2019 година е включен и един важен филм с историческа тематика - "Врагове", който ще бъде и финалът на прожекциите на 25 август. Филмът е на Светослав Овчаров, който лично ще представи творбата си пред публиката в Челопеч.

Събитието във Фейсбук ще откриете тук.



* * *


Материалът е изготвен на база на информация, подадена от пресцентъра на София Филм Фест.

bottom of page