top of page
  • Writer's pictureBulgarianFestAssociation

Броени часове до Perelik World Music & Jazz Festival 2019

Обратното броене се случва точно сега. Днес, на 27 юли от 20:00 на връх Перелик, ще се обединят природата и музиката. Фестивалната вечер ще бъде излъчена и на живо с Youtube live stream.


Броячът на сайта на фестивала трепетно отмерва оставащите часове и минути до началото на емоционалния фестивал в Родопите. Със сигурност най-зареждащо би било преживяването на връх върха, но ако няма как да сте там, фестивалът ще бъде и излъчен на живо в Yutube - точно тук, точно от 20:00!


Perelik World Music & Jazz Festival е въплъщение на нуждата от духовна подкрепа, уважение към природата и екологичен начин на живот. Това е уникално събитие в България, единственото на височина 2091 м, случващо се на място с магическа красота, в сърцето на район, известен с древните си традиции, специфичен начин на живот и уникална култура.


Светлината е огън и свещи. Мястото е Родопите. Програмата е тук:


Ъпсурт - България

"Music - The International Language" (Janice Harrington, Werner Gurtler, Dylan Vaughn, Венцислав Благоев, Невена Григорова, Невилиян Гемижев, Владимир Радулов, Михаил Иванов) - САЩ, Германия, България


French Latino - Франция, Испания

Туба Брас Бенд - България

* * *


Материалът е изготвен на база на информация от уебсайта на фестивала и страницата му във Фейсбук.

bottom of page