top of page
Writer's pictureBulgarianFestAssociation

Stand up Comedy - Откриване на Комеди Клуб София ул. Московска

Комеди Клуб Московска е новият дом на стендъп комедията в България. Клубът е изграден изцяло за стендъп комедия и ще разшири още повече шоутата на Комеди Клуб София.


Денят е 25-ти октомври. Часът е 20:00 ч. Мястото е Комеди Клуб София Московска (вход откъм ул. Малко Търново).

Билети: 12 лв./ 10 лв. за ученици и студенти.

Изцяло новата сцена на Комеди Клуб София дава различно усещане от всичко, което сте посещавали до момента. Историята на Комеди Клуба се слива с историята на една от най-емблематичните улици в София - улица Малко Търново.

Комеди Клуб Московска/Малко Търново реновира изцяло първия софийски бар - Бар Луна. Именно там през 30те и 40те години на миналия век, самият цар Борис III често е прекарвал вечерите си, гледайки най-нашумелите кабаре артисти от страната и чужбина.

Комеди Клуб София вдъхва нов живот на тази, изпълнена с история, локация, и няма търпение да сподели тръпката с феновете на стендъп комедията.

През 2012та година, комедиантът Иван Кирков се завръща в България, за да създаде компанията за стендъп комедия Комеди БГ.

През 2014та, той стартира първия Фестивал на Комедията София 2014, а още на следващата година открива и първия Комеди Клуб в България, с цел да популяризира стендъп комедията в страната.

Днес, само 7 години по-късно, почти няма млад човек, който да не е чувал за Комеди Клуба и стендъп комедията като жанр.

Комеди Клуб София: Смешна вечер... ...без майтап!

Comments


bottom of page