top of page
  • Writer's pictureBulgarianFestAssociation

Дом на киното и MUBI – три месеца кино на една ръка разстояние и по всяко време

Домът на киното, член на веригата Europa Cinemas, и платформата MUBI дават шанс на публиката си за свободен достъп до качествени филми.


Домът на киното и София Филм Фест са подготвили изненада за своите верни фенове! Възможен е свободен достъп до великолепната филмотека на платформата за арт-кино MUBI. За целта е достатъчно да заявите своето желание да станете член на виртуалния клуб на Дом на киното на добре познатия електронен адрес press@siff.bg – и ще получите линк за достъп към богатата библиотека на MUBI.

Ето какво казват самите те за онлайн-пространството, посветено на киното: „В MUBI ще откриете не само прекрасни нови филми, но и класически шедьоври. Платформата провокира дискусии, дава възможност да споделяте своите фаворити – продължава се традицията на киноклубовете, в които абсолютните киноманиаци се събират, за да си говорят за различни филмови развръзки, режисьорски версии, а също и за това какво всъщност означава дъждът от жаби в „Магнолия“. Обичаме разгорещените спорове със страстни аргументи! Ако сте в настроение за КИНО – добре дошли в MUBI!“ Инициативата се реализира в партньорство с Europa Cinemas.* * *


Материалът е изготвен на база на информация, подадена от пресцентъра на София Филм Фест.

Comments


bottom of page