top of page
Writer's pictureBulgarianFestAssociation

Фестивал на Комедията Варна за трета поредна година

Комеди Клуб София, Комеди БГ и Фестивал на Комедията отново ще съберат на една сцена най-добрите стендъп комедианти в страната.


Гледайте топ комедиантите на България в три невероятно смешни вечери в Клуб Horizont Варна.

Програма:

28ми Септември 19:30 Клуб Horizont Варна - Откриване на Фестивал на Комедията Варна 2019 - 6 Комедианти - Stand-up Comedy - Александър Деянски, Филип от Комеди Клуба, Иван Кирков и други.

29ти Септември - Stand-up Comedy с най-добрите част 1 - Васил Ножаров, Петя Кюпова, Кристиян Терзиев и други.

30ти Септември - Закриване на Фестивал на Комедията Варна 2019 - Stand-up comedy с топ комедиантите на България - Николаос Цитиридис, Ники Банков, Петя Кюпова, Иван Кирков и други.

Билети: 15 лв./ 12 лв. за студенти и ученици Можете да закупите комбиниран билет за трите дни за 30 лева от касата ни, преди старта на първото събитие.

През 2012, комедиантът Иван Кирков се завръща в България, за да основе първата компания за стендъп комедия в страната - Комеди БГ, с цел да популяризира стендъп комедията в нашата държава.

Само две години по-късно той основава първия Фестивал на Стендъп Комедията София 2014, а година по-късно, през 2015, създава и първия Комеди Клуб в България - Комеди Клуб София, благодарение на подкрепата на първите професионални комедианти в страната - Васил Ножаров, Ники Банков и Никола Тодороски.

Комедиантите Николаос Цитиридис, Петя Кюпова, Филип от Комеди Клуба, Александър Деянски, Никола Тодороски и Христо Радоев, се присъединяват към Комеди БГ и Комеди Клуб София и само след няколко години се превръщат в резиденти (сърцето и душата) на Комеди Клуба и жанра стендъп комеди в страната ни.

Днес, само 7 години след старта на Комеди БГ, почти няма млад човек в страната, който да не е чувал за Комеди Клуб София или стендъп комедията като жанр.

Не пропускайте Трети Фестивал на Комедията Варна 2019, където най-добрите стендъп комедианти в страната ще ви разсмиват с любимите си шеги в продължение на три дни.



***


Материалът е изготвен на база на информация от страницата на Фейсбук събитието.

Comments


bottom of page