top of page
Writer's pictureBulgarianFestAssociation

Още София Филм Фест - лятно, на открито, в Севлиево

Продължава лятната пътешественическа традиция за представяне на специално подготвена програма под звездите, в Севлиево, между 17 и 21 юли!



За Арт Фест/София Филм Фест е чест и удоволствие да реализира, съвместно с Община Севлиево, поредното издание на „София Филм Фест в Севлиево“ - с подкрепата на Националния Филмов Център и веригата киносалони Europa Cinemas.

Площад „Свобода” отново ще посрещне киноманите в пет поредни вечери, а началният час на прожекциите е 21:00 – непосредствено след залез слънце! „София Филм Фест в Севлиево“ стартира на 17 юли (сряда), когато зрителите ще се срещнат с едно от най-новите български заглавия Ирина – пълнометражен дебют на режисьора Надежда Косева. Ще има и специален гост – младата актриса Мартина Апостолова, която получи множество награди за главната роля във филма, ще представи лично „Ирина“ пред публиката в Севлиево!


На 18 юли (четвъртък) фестивалът ще продължи с наградения в Кан „Щастливия Лазаро“.


На 19 юли (петък) ще се прожектира „Капернаум“ - филм за наранено момче, чиито родители не са се справили със задачата си, който отеква като писък на всички пренебрегвани от системата.


На 20 юли (събота) е ред на стоплящия сърцата „Джебчии“.


И за финал, на 21 юли (неделя) ще бъде представен българския „Снимка с Юки“ на режисьора Лъчезар Аврамов, по едноименния разказ на Мирослав Пенков.

Входът е свободен!


Ето и събитието във Facebook.

* * *


Материалът е изготвен на база на информация, подадена от пресцентъра на София Филм Фест.

Comentarios


bottom of page