top of page
  • Writer's pictureBulgarianFestAssociation

The Grounds, първото социално дистанцирано място за развлечения на открито в Хонконг

Разположен под колелото за наблюдение в Хонконг на централната брегова линия, The Grounds at AIA Vitality Park е първото място в Хонг Конг, построено за пандемията. Той може да побере до 400 души в 100 частни „шушулки“, всеки снабден с два до четири шезлонга, с желаещи да могат да поръчват храна и напитки на местата си чрез сканиране на QR код.

Всяка шушулка е хигиенизирана и посетителите ще трябва да се съобразят с набор от мерки против Covid-19, включително температурни проверки, предварителна регистрация и здравни декларации и носене на маски за лице.


Забавленията в The Grounds, които бяха открити на 6 ноември, включват музика на живо, прожекции на филми, игрови шоута, комедия на сцената и събития за здраве и благополучие, казва създателят на The Grounds Саймън Уилсън.

„Искаме да дадем на Хонконг нещо ново, което да очакваме, като същевременно създаваме възможност на местните индустрии за развлечения и хотелиерство да се ангажират с публиката в новаторска, комфортна и безопасна среда. Докато се ориентираме в тази нова глобална нормална ситуация, The Grounds е създадена, за да позволи на гостите да общуват и да се забавляват отговорно”.


bottom of page