top of page
  • Writer's pictureBulgarianFestAssociation

Festival Brunch ::: Varna Summer Edition

Много сме щастливи, че форматът Festival Brunch, който Българска фестивална асоциация стартира в началото на 2018 година в столицата ще гостува във Варна в рамките на Международен музикален фестивал “Варненско лято”.


В рамките на събитието ще си поговорим за Сдружение "Българска фестивална асоциация" и неговата мисия; Проектът "Европа за фестивалите, фестивалите за Европа" и как може да се включиш в него и любимата ни тема за Компромисите на бюджета, които ни се налага да правим винаги и как познанията ни в сфери като мърчандайзинг и краудфъндинг могат да ни помогнат да мислим в алтернативи.


Датата е 24.06.2018г. (неделя) от 09:30 до 14:00ч., а мястото - Innovator (гр. Варна, ул. "София" № 1).


Ще бъде фестивално и вдъхновяващо, така включи се в нашия разговор като се регистрираш тук.

Наши специални гости ще бъдат:


Мария Киселова част от Poststudio, едно от емблематичните софийски студиa за визуална комуникация и графичен дизайн, което стои зад визуалните идентичности и брандинг на множество събития, сайтове, книги, каталози. Отборът е автор и на знаковия изследователски проект върху творчеството на големия българския график Стефан Кънчев, включващ книга, уеб сайт и серия от изложби. Сред техните клиенти и сътрудничества са Muzeiko, TimeHeroes, WWF, Know How/Show How, ONE Foundation for Culture and Arts, Urbanistas., Praktrik, City Design Development, Заедно в час / Teach for Bulgaria, Salted Café Sofia и много други. 

Социални канали: www.facebook.com/Poststudio-121829911188065/


Инна Бояджиева е краудфъндинг експерт, съосновател на фондация "BBU". Тя е съорганизатор на   София бизнес клуб - Leaders.Influence.You сбирки и член на Forbes Woman Society. Нейната   мисия е да свръзва талантливи предприемачи с хора готови да инвестират. 

Социални канали:   www.linkedin.com/in/iboyadzhieva/ & www.facebook.com/inna.boyadzhieva 

Личен хаштаг: #goinna

Входът за събитието е свободен, като който желае ще има възможността да дари средства, които   ще бъдат използвани за бъдещата организация на формата в град Варна.

Comments


bottom of page