top of page
  • Writer's pictureBulgarianFestAssociation

Festival Brunch Vol. 3 ::: Дизайн мисленето

Updated: Oct 15, 2018

Дизайн мисленето (design thinking) прави развитието на иновации по-лесно



Това е доказан метод, синтезиран и използван в Станфорд, който е ориентиран към хората и дава ясни стъпки за развитие на креативно решаване на проблеми в екип. Използва се във всички индустрии от мултинационални корпорации, успешни малки и средни бизнеси, държавни институции и социални организации.


Дизайн мисленето включва 5 фази:


1. Проучваме клиентите - откриваме неразкрити досега нужди с голям потенциал за развитие 2. Дефинираме проблеми - определяме точните предизвикателства за решаване 3. Генерираме идеи - преминаваме през множество възможности, за да изберем най-добрата 4. Прототипираме и тестваме решения - създаваме работещи модели и виждаме как работят 5. Прилагаме резултатите - действаме в реални условия с активна обратна връзка от клиентите


Крайният резултат са иновативни и желани от потребителите продукти и услуги, които отиват отвъд техните очаквания и предлагането на пазара.

Датата на нашата среща е 26.05.2018 г. (събота) от 11:00ч., гр. София, ул. "Сердика" № 20

Включи се в нашия разговор като се регистрираш тук.

Вход за събитие: За членове на БФА и за организациите, които се намират в къщата на @Move.BG срещите са безплатни. За всички останали представители на културни организации, артисти на свободна практика и културни мениджъри таксата е в размер на 8,00 лв. и се заплаща на място като дарение за организацията на бъдещите събития от серията Festival Brunch. За ученици, студенти и докторанти от специалностите по изкуства и култура таксата е в размер на 5,00 лв.


Ако харесваш нашия формат, може да ни последваш на @BulgarianFestivalsAssociation и @Move.BG, както и да споделиш информация за събитието със свои колеги и приятели в социалните мрежи като ползваш хаштаговe: #FestivalBrunch #BFA #moveBG #wecare #weconnect #weshare #bestpractices #innovativeideas.

bottom of page