top of page

сб, 15.12

|

MOVE.BG Office & Coworking Space

Festival Brunch Vol. 8 ::: Защита на личните данни

Регистрацията приключи
Разгледай останалите събития
Festival Brunch Vol. 8 ::: Защита на личните данни
Festival Brunch Vol. 8 ::: Защита на личните данни

Time & Location

15.12.2018 г., 11:00 ч. – 13:00

MOVE.BG Office & Coworking Space, 20, Център, ul. "Serdika", 1000 Sofia Center, Sofia, Bulgaria

About the event

На последната ни брънч среща за тази година ще си говорим за Защитата на личните данни.

Кое се приема за лични данни? Защо ги съхраняваме? Какви са опасностите, ако не се грижим правилно за съхраняването им?

По тази изключително важна тема ще си говорим с нашия специален гост Петър Кьосев, адвокат от Евролекс България. Магистър по право в Софийски университет “Св. Климент Охридски” и втора магистърска степен „Право и технологии“ към в университета в Тилбург, Холандия със специализация в областта на Защитата на лични данни, Интелектуална собственост, Е-търговия, Е-здраве, Биотехнологии. Правен анализатор към Института за право, технологии и общество в Тилбург през 2017 г. Учредител и член на управителния съвет на Сдружение "Център за законодателни оценки и законодателни инициативи". Сътрудник в Департамент за правна култура и проекта pravatami.bg в периода 2012–2014г.

- - -

Вход за събитие: За членове на БФА и за организациите, които се намират в къщата на @Move.BG срещите са безплатни. За всички останали представители на културни организации, артисти на свободна практика, културни мениджъри, ученици или студенти таксата е в размер на 5,00 лв. и се заплаща на място като дарение за организацията на бъдещите събития от серията Festival Brunch.

- - -

Ако харесваш нашия формат, може да ни последваш на Bulgarian Festivals Association и MOVE.BG, както и да споделиш информация за събитието със свои колеги и приятели в социалните мрежи като ползваш хаштаговe: #FestivalBrunch #BFA #moveBG #wecare #weconnect #weshare #bestpractices #innovativeideas.

Share this event

bottom of page