top of page

сб, 24.11

|

MOVE.BG Office & Coworking Space

Festival Brunch Vol. 7 ::: Краудфъндинг

Регистрацията приключи
Разгледай останалите събития
Festival Brunch Vol. 7 ::: Краудфъндинг
Festival Brunch Vol. 7 ::: Краудфъндинг

Time & Location

24.11.2018 г., 11:00 ч. – 13:00

MOVE.BG Office & Coworking Space, 20, Център, ul. "Serdika", 1000 Sofia Center, Sofia, Bulgaria

About the event

Краудфъндинг кампаниите набират все повече популярност. Кои са платформите, които са подходящи за твоя тип дейност? Колко време е необходимо да планираме една успешна кампания? Защо се нуждаем от експерти при нейната подготовка? С кои митове трябва да се разделим още на първата стъпка при нейната организация?

През тази "гореща" тема ще ни преведе нашият специален гост Инна Бояджиева - юрист, краудфъдинг експерт и собственик на краудфъндинг и консултантската агенция Backersway.

- - -

Вход за събитие: За членове на БФА и за организациите, които се намират в къщата на @Move.BG срещите са безплатни. За всички останали представители на културни организации, артисти на свободна практика, културни мениджъри, ученици или студенти таксата е в размер на 5,00 лв. и се заплаща на място като дарение за организацията на бъдещите събития от серията Festival Brunch.

- - -

Ако харесваш нашия формат, може да ни последваш на Bulgarian Festivals Association и MOVE.BG, както и да споделиш информация за събитието със свои колеги и приятели в социалните мрежи като ползваш хаштаговe: #FestivalBrunch #BFA #moveBG #wecare #weconnect #weshare #bestpractices #innovativeideas.

Share this event

bottom of page