top of page

сб, 17.11

|

MOVE.BG Office & Coworking Space

Festival Brunch Vol. 6 ::: Хората: екип, доброволци, експерти

Регистрацията приключи!
Разгледай останалите събития
Festival Brunch Vol. 6 ::: Хората: екип, доброволци, експерти
Festival Brunch Vol. 6 ::: Хората: екип, доброволци, експерти

Time & Location

17.11.2018 г., 10:30 ч. – 12:30

MOVE.BG Office & Coworking Space, 20, Център, ul. "Serdika", 1000 Sofia Center, Sofia, Bulgaria

About the event

Всички ние, знаем, че хората от нашия екип са първият и най-важен ресурс, с който разполагаме. Как набираме своите екипи, как въвеждаме нови хора, как развиваме чувство за екипност, как изразяваме своята благодарност към тях, са част от въпросите, които ще обсъждаме и дискутираме.

Практически съвети от личния си професионлен опит ще научим от нашия специален гост Любомира Велчева - изпълнителен директор на Международна награда на херцога на Единбург - България.

- - -

Вход за събитие: За членове на БФА и за организациите, които се намират в къщата на @Move.BG срещите са безплатни. За всички останали представители на културни организации, артисти на свободна практика, културни мениджъри, ученици или студенти таксата е в размер на 5,00 лв. и се заплаща на място като дарение за организацията на бъдещите събития от серията Festival Brunch.

- - -

Ако харесваш нашия формат, може да ни последваш на Bulgarian Festivals Association и MOVE.BG, както и да споделиш информация за събитието със свои колеги и приятели в социалните мрежи като ползваш хаштаговe: #FestivalBrunch #BFA #moveBG #wecare #weconnect #weshare #bestpractices #innovativeideas.

Share this event

bottom of page