top of page

нд, 12.05

|

Триъгълната кула на Сердика

Festival Brunch Vol. 10 ::: Умен туризъм в градовете

Регистрацията приключи
Разгледай останалите събития
Festival Brunch Vol. 10 ::: Умен туризъм в градовете
Festival Brunch Vol. 10 ::: Умен туризъм в градовете

Time & Location

12.05.2019 г., 11:15 ч. – 13:30

Триъгълната кула на Сердика, bulevard "Knyaginya Maria Luiza" 16, 1000 Sofia Center, Sofia, Bulgaria

About the event

Серията брънчове продължава с темата за Умен туризъм в градовете.

В рамките на събитието ще представим иновативната платформа URBO. Тя представлява уеб портал и мобилна апликация за забавление и прекарване на свободното време за пътуващия човек или активния жител в градска среда. Платформата е еднакво ценна и полезна както за туристи и посетители на градовете и курортите, така и за местните жители. Една от иновациите, отличаваща URBO от всички останали съществуващи продукти в сферата, е възможността крайният потребител да закупи в реално време избраната от него услуга.

Системата пресъздава софтуерно пълния цикъл на покупка от момента на търсене, избор, детайли по пазаруването и получаване на електронен документ за платената услуга. В глобален аспект, URBO дава решение за няколко основни проблема, характерни за големите градове и курортите – а именно: липсата на информация в реално време, достъп до услуги, предоставяни от проверени доставчици и сигурни банкови разплащания. В допълнение, платформата предлага вградена директна връзка с важни административни центрове, посолства и спешни номера.

Наши специални гости в рамките на събитието ще бъдат Андрей Лилов и Инна Петрова.

Андрей Лилов е опитен професионалист и предприемач в областта на софтуерните технологии и туристическата индустрия. Той е съосновател на Академията за иновации в туризма и също така основава и успешно управлява няколко компании:

- Иновативната платформа URBO - новата концепция за прекарване на свободното време и закупуването на преживяване, било то като пътник, или като активен жител в градовете;

- Clientric - софтуерна компания за онлайн решения с фокус маркетинг и продажби в туристически обекти;

- Media 35 - компания за управление на правата върху интелектуална собственост в музикалната индустрия.

Инна Петрова е маркетинг мениджър в URBO. Тя има над 10 годишен опит като специалист по маркетинг и корпоративни комуникации. Инна има множество успешни кампании в големи международни компании.

- - -

Входът за събитието е безплатен.

- - -

Ако харесваш нашия формат, може да ни последваш в социалните мрежи на Bulgarian Festivals Association и bulgarianfestivals, както и да споделиш информация за събитието със свои колеги и приятели като ползваш хаштаговe: #FestivalBrunch #BFA #moveBG #wecare #weconnect #weshare #bestpractices #innovativeideas.

Share this event

bottom of page