top of page
  • Writer's pictureBulgarianFestAssociation

IN THE PALACE International Short Film Festival в търсене на най-КЪСИЯ голям киноман във Варна

IN THE PALACE International Short Film Festival и Artin Vision отправят предизвикателство към истинските любители на късометражното кино. А наградата за най-големия киноман е абсолютна мечта.


Тази седмица стартира 16-ото издание на Международния фестивал за късометражно кино IN THE PALACE (16th IN THE PALACE International Short Film Festival).

За първа година кинофорумът е изцяло отворен не само за професионалисти от сектора, но и за фенове и любители на късометражните филми. Ето защо IN THE PALACE и Artin Vision се впускат в търсене на най-големия почитател на късофилмовия жанр във Варна. Той или тя ще бъде награден с пълна акредитация и двойна стая за най-престижния кинофестивал в Клермон Феран, Франция, в началото на 2020г.

Как можете да се включите в надпреварата за престижната награда? Много просто - човекът, който е посетил най-много прожекции от общо 22-та блока с късометражни филми от фестивалната седмица на IN THE PALACE, ще бъде провъзгласен за победител. Съревнованието започва с първата прожекция на 20.09. от 15:00 часа в зала 2 на ФКЦ Варна и приключва след последния филмов блок на 25.09. от 21:00 часа.

Условието е всеки кандидат да напише името и телефона си на гърба на своя билет от отминала прожекция и да го регистрира на info point-a на територията на Фестивален и Конгресен Център Варна. В края на кампанията, ще бъде избрано лицето с най-много регистрирани билети.

Победителя ще обявим на 26.09.2019 г. на официалното закриване на IN THE PALACE.***


Материалът е изготвен на база на информация от Фейсбук страницата на In The Palace International Short Film Festival.

Comments


bottom of page