top of page
  • Writer's pictureBulgarianFestAssociation

Festival Brunch Vol. 4 ::: Медиация

В края на месец юни ни очаква поредната среща от серията Festival Brunch, която ще е и последната за столицата преди лятото


Медиацията е един от най-ефективните извънсъдебни способи за разрешаване на спорове, който дава възможност и на двете страни да спечелят и да продължат отношенията си във взаимен интерес. Повече за дебрите на това "изкуство" ще научим от нашия специален гост Юлия Раданова - адвокат и медиатор, един от основателите на Legal Solutions Partners.


Юлия е активен член на Професионалната асоциация на медиаторите в България и преподавател по медиация и алтернативно решаване на спорове в УНСС. Завършила е право в Софийския университет, кандидат-доктор с дисертация относно медиацията в брачните отношения и притежава диплома по английско и европейско право от Британски правни центрове съвместно с Университета в Кембридж. Специализирала е медиация в Университета Харвард. Понастоящем осъществява научно изследване като част от програма за обмен на докторанти в Чикаго –  Kent  College of Law, Illinois Institute of Technology. Един от инициаторите и активните участници в Проект за стратегическо партньорство Eразъм+, който предстои в началото на 2019 г. да пусне безплатна онлайн платформа за обучение по медиация.


Датата на нашата среща е 23.06.2018 г. (събота) от 11:00ч., гр. София, ул. "Сердика" № 20


Включи се в нашия разговор като се регистрираш тук.


Вход за събитие: За членове на БФА и за организациите, които се намират в къщата на @Move.BG срещите са безплатни. За всички останали представители на културни организации, артисти на свободна практика и културни мениджъри таксата е в размер на 8,00 лв. и се заплаща на място  като дарение за организацията на бъдещите събития от серията Festival Brunch. За ученици, студенти и докторанти от специалностите по изкуства и култура таксата е в размер на 5,00 лв.


Следващата среща, част от серията Festival Brunch, очаквайте на 29 септември.

Ако харесваш нашия формат, може да ни последваш на Bulgarian Festivals Association и MOVE.BG, както и да споделиш информация за събитието със свои колеги и приятели в социалните мрежи като ползваш хаштаговe: #FestivalBrunch #BFA #moveBG #wecare #weconnect #weshare #bestpractices #innovativeideas.

Commenti


bottom of page