• BulgarianFestAssociation

"Споделени представления" - "Бохеми" на 7 май

Втори международен гастрол на Държавна опера - Варна с операта "Бохеми" от Пучини. Очаквайте в "Споделени представления" 7.05.2020 ОТ 19 ч. запис от представлението във Forest National - Vorst Nationaal, Брюксел от 2018 година!


Една от най-поставяните опери от италианския оперен репертоар „Бохеми“, ще видите в различен, нов и подчертано съвременен режисьорски прочит, дело на Жан Франсоа Донт, едно от известните имена на европейската оперна сцена, а музикалният прочит е на маестро Деян Савич, дългогодишен главен диригент и генерален директор на Белградската опера.

В главните роли ще чуете блестящите солисти на Държавна опера - Варна и гостите - Таня Иванова, Ивайло Михайлов, Свилен Николов, Пламен Димитров, Деян Вачков, Илина Михайлова и Гео Чобанов. Участват хор и оркестър на Варненска опера с диригент-постановчик Борислав Иванов.


Вярваме, че този необикновен спектакъл, аплодиран от 5000 души в Брюксел, ще Ви достави истинско удоволствие!


Можете да последвате и гледате в YouTube DRAMA&OPERA VARNA и във Facebook - Държавна Опера - Варна.


Съхранете духа и здравето си, останете у дома и споделете с нас любовта към изкуството!

Сдружение БФА

Българска фестивална асоциация е неправителствена организация, която има за цел създаването и поддържането на благоприятна среда за развитие на фестивалите в България.

ЕЛ. ПОЩА: office@bfa.bg

МОБ. ТЕЛ.: +359 887 54 47 52

БУЛСТАТ: 176405283

© 2023 by BFA. Proudly created with Wix.comTerms of Use  |   Privacy Policy