top of page
  • Writer's pictureBulgarianFestAssociation

Малко нощна музика - Варна


Есенното турне на „Малко нощна музика“ ще започне на 15 ноември от Варна. Концертът е част от Есенен салон на изкуствата, организиран от Община Варна. Предстоят още две дати в Русе и Шумен.

След като представиха вълнуващата си програма в Националния дворец на културата в София, и завършиха през април своето подбалканско турне в Габрово, Казанлък, Калофер, Стара Загора, сега Заберски, Янкулов и Таслев се отправят на север.


Есенното турне на „Малко нощна музика“ ще започне на 15 ноември от Варна в Градска художествена галерия. Концертът е част от Есенен салон на изкуствата, организиран от Община Варна. На 16 ноември ще бъдат в програмата на Русе Джаз Фест, а на 17 ноември гостуват в БНР Шумен.

„Малко нощна музика“ ще ви докосне до необятната красота на мелодията, до изключителната чувствителност на изпълнителите, подкрепена от техния блестящ изпълнителски, импровизаторски и композиторски талант.

Музиката, която ще представят, е селекция от най–популярните и същевременно романтични класически теми от Бах, Шопен, Паганини, Рахманинов, Лист, Брамс, Пучини и Чайковски.


Съставът на „Малко нощна музика“ е: Ангел Заберски (пиано) Стоян Янкулов – Стунджи (ударни) Борис Таслев (контрабас) Концертът е с вход свободен, като част от Есенен салон на изкуствата 2019, организиран от Община Варна.

Comments


bottom of page