top of page
  • Writer's pictureBulgarianFestAssociation

Кой е колегата, който Ви вдъхновява?

„Колегата, който ме вдъхновява“ е проект на JobTiger, чиято цел е да идентифицира хората, които имат положителен образ и влияние в своята професионална област. Хора, които вдъхновяват и заразяват с действията си околните и дават положителен пример за влияние върху икономическото развитие и лично израстване.


Кои са те? Кои са хората с ново мислене, които имат хъс и енергия да променят статуквото, да се борят без прекъсване, да подобряват собствени рекорди, да експериментират, да успяват, да въвеждат иновации, да преодоляват трудности и едновременно с това да увличат още хора след себе си? Кои са тези, които имат безспорен авторитет и положително въздействие върху своите общности, без да са на кориците или екраните на водещите медии в България?


Това е конкурс, който ще излъчи и почете колегата, работещ рамо до рамо с Вас, който Ви вдъхновява и който е причината да ходите с удоволствие на работа.

Всяка седмица от предложените през седмицата лица, чрез гласуване трима ще бъдат определени за финалисти. В продължение на 10 седмици, заедно ще открием 30-те вдъхновяващи личности на нашето време. Това ще са хората, професионалистите, които вдъхновяват и водят своите общности.


На https://kolega.jobtiger.bg/ всеки ще може да предлага аргументирани номинации за хората, които го вдъхновяват. Предложените през първата седмица хора, ще бъдат предложени заедно с аргументацията за номинацията им за гласуване през следващата седмица. В същото време публиката ще има възможност да предлага следващите номинации. Всяка седмица в състезанието ще остават тримата души с най-много гласове.


Период на провеждане:

Номинации и гласуване: 3-ти февруари – 19-ти април

Обявяване на финалистите: 29-ти април - в навечерието на Празника на труда, 1 май.


Повече информация как да станете партньор на инициативата, може да видите тук.***


Материалът е изготвен на база на информация от уебсайта https://kolega.jobtiger.bg/.

Comments


bottom of page