top of page
  • Writer's pictureBulgarianFestAssociation

„Кино под звездите“ при морето в Китен

София Филм Фест на път спира след залез слънце в Китен между 23 и 27 юли.Фиестата през юли продължава в Китен на Лятната естрада до почивния комплекс на БНТ.


В първата вечер, 23 юли, ще бъде прожектиран филмът „Пеле: Раждането на една легенда“ за началото на звездния път на най-великия футболист на всички времена.

На 24 юли с „Ангелският дял“ ще бъде разшифрована истината за най-доброто уиски в света и как може да бъде използвано по най-хитрия начин.

На следващата вечер, на 25 юли ще натискаме заедно газта в шармантната кола на двете екстравагантни дами, потеглили на пътешествие в „Лудетини“.

На 26 юли ще очарова любовната история на „Дъвка за балончета“ със спомени от детството, сърдечни тръпки и отрезвяване на настоящето.

За финал, на 27 юли, ще почувстваме силата на любовта, пронизваща две разделени сърца в „Потапяне“ – героите на Алисия Викандер и Джеймс Макавой са посветени на своите каузи, но и един на друг, през километри непреодолими препятствия.


Събитието във Фейсбук ще откриете тук.Цените на билетите за „Кино под звездите“ са 8/6 лева. Всички прожекции са с начален час 21:30 – след залез слънце!

* * *


Материалът е изготвен на база на информация, подадена от пресцентъра на София Филм Фест.

Comments


bottom of page