top of page
  • Writer's pictureBulgarianFestAssociation

„Кино под звездите“ през юли

София Филм Фест на път спира след залез слънце в Поморие, Синеморец и Китен.Вълни, пясък, кафе, слънце, коктейл, сладолед, дрямка, разходка…


И идва време за логичния финал на деня - кино след залез слънце. Елате на среща с истории, които няма да забравите!


В Поморие на 4 юли в Лятно кино „Яворов“. В първата вечер ще си припомним началото на звездния път на най-великия футболист на всички времена с филма „Пеле: Раждането на една легенда“.


На 5 юли ще натискаме заедно газта в шармантната кола на двете екстравагантни дами, потеглили на пътешествие в „Лудетини“.


На 6 юли пък ще открием чрез „Ангелският дял“ истината за най-доброто уиски в света и как може да бъде използвано то по най-хитрия начин!

На 7 юли ще ни очарова любовната история на „Дъвка за балончета“ със спомени от детството, сърдечни тръпки и отрезвяване на настоящето.

На следващия ден, 8 юли, ще саботираме завод, който замърсява околната среда и ще бъдем дръзки заедно с героите на „Жена на война“ – история, изтъкана от грижа и обич.

На 9 юли ще се срещнем отново с безгрижната свобода на детството в „Проектът Флорида“ и с неизбежната тегоба на ежедневието, която променя света на възрастните.

В последния ден на програмата в Поморие, 10 юли, ще почувстваме силата на любовта, пронизваща две разделени сърца в „Потапяне“ – героите на Алисия Викандер и Джеймс Макавой са посветени на своите каузи, но и един на друг, през километри непреодолими препятствия.

Ще бъдат очаквани и гостите на Синеморец на Лятната естрада в двора на кметството от 11 до 15 юли, и гостите на Китен на Лятната естрада до почивния комплекс на БНТ – от 23 до 27 юли.

Пълната програма за всички градове може да намерите тук.

Цените на билетите за „Кино под звездите“ са 8/6 лева. Всички прожекции са с начален час 21:30 – след залез слънце!

* * *


Материалът е изготвен на база на информация, подадена от пресцентъра на София Филм Фест.

Comments


bottom of page